|
Autor |
Wiadomość |
bystry
Aficionado

Obecności na FOSCA: 6
Wiek: 32 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 615 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Łódź
|
Wysłany: Sob 05 Sty, 2008 Zakłady bukmacherskie
|
|
|
Przeszukałem wszystkie tematy w Full Offtopic i zobaczyłem, że nie ma jeszcze nic o zakładach.
Gra ktoś? Niekoniecznie regularnie. Może macie jakieś typy? Ja wczoraj puściłem zakład kombinacyjny. Jak wygram to w pon będą nowe zakupy cygar. |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 48 Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 1976 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Kraków
|
Wysłany: Sob 05 Sty, 2008
|
|
|
Kiepsio ze mnie hazardzista góra lotto |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
A jakie jest w ogóle prawdopodobieństwo wygranej w takiej zabawie? |
|
|
|
 |
Grzegorz XVI
Początkujący Aficionado

Wiek: 34 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 256 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
Sts albo totomix (teraz to chyba inaczej się nazywa), kiedyś blackjack na expekt.com
czy też kilkanaście zakładów na bet&win
ostatnio strasznie się opuściłem w obstawianiu z powodu studiów - nie po drodze itd
powiedz co puściłeś, powiem Ci czy masz szanse
Maciej: prawdopodobieństwo większe niż w totolotku ale wygrane mniejsze. |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
Klepitko napisał/a: | Kiepsio ze mnie hazardzista góra lotto |
A ja, od kiedy dowiedziałem się, że LOTTO finansuje pewną szkołę w Toruniu - nawet to zarzuciłem
Generalnie hazard to nie dla mnie. Giełda mi wystarcza |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
Grzegorz XVI napisał/a: | Maciej: prawdopodobieństwo większe niż w totolotku ale wygrane mniejsze. |
Ja do niedawna żyłem w przekonaniu, ze kupując dwa zakłady w LOTTO mam dwa razy większą szansę na wygraną. Żona (mgr matematyki) wyjaśniła mi to dokładniej, używając kartki, ołówka, kalkulatora i słów powszechnie uważanych za nie licujące się z płcią niewieścią - i uwierzyłem, że szanse na wygraną nie rosną tak szubko |
|
|
|
 |
bystry
Aficionado

|
|
|
|
Na razie puściłem na tzw. pewniaki. Ale 10 meczy na raz |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
maciejslu napisał/a: | Klepitko napisał/a: | Kiepsio ze mnie hazardzista góra lotto |
A ja, od kiedy dowiedziałem się, że LOTTO finansuje pewną szkołę w Toruniu - nawet to zarzuciłem
Tego nie wiedziałem i chyba będę musiał przestać grać bo je tej szkoóły napewno nie chcę sponsorować |
_________________ Prysnął czar ,mózg bez życia, jeno cygaro, fajka i trunek do wypicia |
|
|
|
 |
pepeel [Usunięty]
|
|
|
|
Ja troche gram na bet-at-home, przewaznie pilka nozna. |
|
|
|
 |
maciejslu [Usunięty]
|
|
|
|
Klepitko napisał/a: | maciejslu napisał/a: | Klepitko napisał/a: | Kiepsio ze mnie hazardzista góra lotto |
Tego nie wiedziałem i chyba będę musiał przestać grać bo je tej szkoóły napewno nie chcę sponsorować |
Taka plotka pojawiła się w zeszłym roku chyba, a jak już się pojawiła, to zaraz zaczęła być tak gorliwie dementowana, że dało mi to do myślenia...
Zobacz kwestię dotacji na pracownie komputerowe, studia podyplomowe czy wiercenia geotermalne - podobna sytuacja, dementowanie pełną parą od zawsze, a okazuje się, że w tym ostatnim przypadku wygrali przetarg bez ważnej koncesji, a na studia podyplomowe dostali więcej niż SGGW i poznański UAM...
Nie wiem, czy nie podchodzi to pod rozmowy polityczne, więc podsumuję - z Torunia lubię tylko pierniki... |
|
|
|
 |
Grzegorz XVI
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
Ja przeważnie jak puszczam to albo na "żywioł" tzn 20 meczy/meczów za 2zł, wtedy wychodzi spory kurs ale prawdopodobieństwo wygranej jest minimalne, albo
robię rozpis najczęściej 3/5 plus 4 pewniaki. Tym drugim system najczęściej wygrywam.
Jednak na razie nie udało mi się wygrać jakiś zawrotnych sum np 3tys. jak mój znajomy..
A żałuje bo humidor wyglądałby inaczej |
|
|
|
 |
Sergiej
Ekspert Aficionado

Obecności na FOSCA: 13
Wiek: 33 Dołączył: 03 Lis 2007 Posty: 1337 Otrzymał 100 piw(a) Skąd: Łódź
|
|
|
|
grałem parenaście razy w życiu w lotto - 3,4 razy trafilem trójkę i raz czwórkę
a w zakładach sportowych prawie zawsze przegrywam, raz udało mi się wygrać kilkaset złotych, ale gram bardzo nieregularnie, w sumie to jakieś 3-5 razy w roku za niewielkie kwoty |
_________________ Polecam:
http://www.zmiloscidohavan.pl/ |
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 33 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Ja bardzo chętnie bym zaczął, można jakieś podstawy przedłożyć? |
|
 |
korea83
Ekspert Aficionado

Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 39 Dołączył: 26 Sie 2007 Posty: 1890 Otrzymał 287 piw(a) Skąd: Kościan
|
|
|
|
Na zakladach gralem moze w sumie z 3 razy i oczywiscie nic nie wygralem
Wydaje mi sie, ze aby grac tak juz na powaznie to strasznie duzo czasu trzeba na to poswiecic... te cale analizy i inne tego typu sprawy
A takie granie dla samego grania to bez sensu chyba...jak sie ktos na tym wszystkim nie zna to raczej nie ma duzych szans na wygrana. Wydaje sie to takie fajne proste, ze czlowiek jeszcze zanim zacznie grac to juz by chcial liczyc kase z wygranej, a tu jednak tak latwo nie jest
Co innego jak ktos w tym siedzi od lat, wtedy to juz mozna pewnie troche tej kasy nazbierac
Ja pozostane nadal przy lotto, tam przynajmniej jakies wygrane mi sie trafiaja |
|
|
|
 |
Klepitko
Ekspert Aficionado

|
|
|
|
Sergiej napisał/a: | grałem parenaście razy w życiu w lotto - 3,4 razy trafilem trójkę i raz czwórkę
a w zakładach sportowych prawie zawsze przegrywam, raz udało mi się wygrać kilkaset złotych, ale gram bardzo nieregularnie, w sumie to jakieś 3-5 razy w roku za niewielkie kwoty |
Jak masz takie szczęście w lotka na parenaście razy kilka trójek i czwórka to tylko grać a kompostnik będzie pękałw szwach |
|
|
|
 |
Markuz
Początkujący Aficionado El Mariachi

Wiek: 38 Dołączył: 03 Sty 2007 Posty: 267 Skąd: Białystok
|
|
|
|
zdarzało mi się grywać w sts'ach (bo mam praktycznie pod blokiem:) ), ale naturalnie nic nie wygrałem-najczęściej brakowało jednego meczu ale może jeszcze kiedyś okazyjnie...
a, i kumpel uprzedzał mnie zawsze że nie obstawia się drużyn którym się kibicuje - u mnie się nie sprawdziła:)
pozdr
m |
_________________ "Jam jest częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro..." |
|
|
|
 |
bystry
Aficionado

|
|
|
|
Ja stawiam tylko na piłkę nożną bo w sumie tym się interesuje. Jeszcze mógłbym stawiać na walki K1, ale jeszcze nie widziałem takiej możliwości i jednak spore ryzyko jest. W walkach zazwyczaj nie ma jednoznacznego faworyta |
|
|
|
 |
Grzegorz XVI
Początkujący Aficionado

|
|
|
|
mówisz podstawy Maciej..
musisz się ineteresować jakimś sportem.
W moim przypadku jest to piłka nożna i tenis.
Resztę można zobaczyć w pkt Sts lub totomix.
Moim zdaniem należy samemu próbować i może akurat..
Ja swoje pierwsze dwa kupony wygrałem, późinej przerwa (brak szczęścia znaczy się)
i znowu kilka do przodu. |
|
|
|
 |
AdamCohiba
Nowicjusz OPTIMUS pali Kubę !

Obecności na FOSCA: 8
Wiek: 46 Dołączył: 31 Lip 2007 Posty: 126 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wrocław
|
|
|
|
najczęsciej zawodzą pewniaki
heheh jeśli puściłeś 10 pewniaków - to jak 7 wejdzie to i tak super wynik będzie
|
_________________ One good cigar can change the day... |
|
|
|
 |
szpooler
Aficionado

Obecności na FOSCA: 2
Wiek: 33 Dołączył: 08 Lip 2007 Posty: 533 Otrzymał 14 piw(a) Skąd: Cieszyn/Kraków
|
|
|
|
Ok, nie ukrywam, że zawsze mnie to kręciło Ja trochę siedzę w piłce nożnej (jak każdy prawie ), także chętnie spróbuję
Dzięki za info. |
|
 |
|
Reklamator
|
Wysłany: Reklama
|
|
|
|
|