Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 448
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
Klepitko

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 40426

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Nie 25 Mar, 2007   Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
A ja używam zapalniczki do fajek i jestem zadowolony bo sama zapalniczka wygląda klimatycznie
  Temat: Książki o cygarach
Klepitko

Odpowiedzi: 81
Wyświetleń: 73444

PostForum: Trochę teorii...   Wysłany: Śro 21 Mar, 2007   Temat: Książki o cygarach
Forum to chyba największa skarbnica wiedzy. Jak czegoś nie wesz to poprostu pytasz i masz
  Temat: Wyrzynarka czy obcinarka?
Klepitko

Odpowiedzi: 60
Wyświetleń: 40974

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   Temat: Wyrzynarka czy obcinarka?
O istnieniu takich obcinarek nie wiedziałem Trzebaby kiedyś spróbować i samemu się przekonać
Klepitko

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Nie 04 Mar, 2007   Temat: Wyrzynarka czy obcinarka?
Pewnie że można tylko jaki będzie ciąg i czym to zrobić. Proponuje w akcesoriach dołożyć nóż laserowyΩ ;-)
Klepitko

Z teorii fajkowych mogę jeszcze za bublikiem dołożyć że smak jest tym pełniejszy im szerszy jest strumień dymu slatego ustniki sąw fajkach spłaszczone no ale na grunt cygar raczej sie przenieść tego nie da
  Temat: Cygarowe kluby/knajpy
Klepitko

Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 42966

PostForum: Lokale przyjazne Aficionados   Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   Temat: Cygarowe kluby/knajpy
No to ja proponuje żebyśmy może kiedyś zorganizowali jakieś spotkanie niezobowiązujące kto zehcce ten przyjdzie. Coś na wzór dawnych spotkań fajczarzy w ck browarze. Był umówiony dzień i godzina wpadał kto chciał. Dojazd dobry centrum Krakowa tylko ostatnio muza okropna więc proponuję stary port nieco dalej. Wkońcu maile są zgadać się zawsze można
Klepitko

PostForum: Lokale przyjazne Aficionados   Wysłany: Pią 02 Mar, 2007   Temat: Cygarowe kluby/knajpy
Wcześniej przed cygarkiem proponuje obiad lub kolacje na górze w restauracji i już pół pensji nie ma ale jest co wspominać przez następne pól roku. Gotują niezle to wiem a potem cięższe cygarko łatwiej się przyjmie.
Klepitko

PostForum: Lokale przyjazne Aficionados   Wysłany: Czw 01 Mar, 2007   Temat: Cygarowe kluby/knajpy
Witam nieco odświerze temat a jako że jestem z Krakowa to moge Winston Ci zaproponować knajpe gdzie palą cygara i piją koniaczki. Sam tam nie byłem tylko wiem o niej od osoby która tam kiedyś pracowała zajmując się zciąganiem klientów z restauracji właśnie na dół do piwniczki na cygarka i koniaczek. Jest to piwniczka na Sławkowskiej pod Cyrano de Berjerac. O ceny cygar i jakość nie pytaj bo wtedy mnie to nie interesowało ale obawiam się że koszmarnie drogie.

Strona 23 z 23
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 8