Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Z teorii fajkowych mogę jeszcze za bublikiem dołożyć że smak jest tym pełniejszy im szerszy jest strumień dymu slatego ustniki sąw fajkach spłaszczone no ale na grunt cygar raczej sie przenieść tego nie da
No to ja proponuje żebyśmy może kiedyś zorganizowali jakieś spotkanie niezobowiązujące kto zehcce ten przyjdzie. Coś na wzór dawnych spotkań fajczarzy w ck browarze. Był umówiony dzień i godzina wpadał kto chciał. Dojazd dobry centrum Krakowa tylko ostatnio muza okropna więc proponuję stary port nieco dalej. Wkońcu maile są zgadać się zawsze można
Wcześniej przed cygarkiem proponuje obiad lub kolacje na górze w restauracji i już pół pensji nie ma ale jest co wspominać przez następne pól roku. Gotują niezle to wiem a potem cięższe cygarko łatwiej się przyjmie.
Witam nieco odświerze temat a jako że jestem z Krakowa to moge Winston Ci zaproponować knajpe gdzie palą cygara i piją koniaczki. Sam tam nie byłem tylko wiem o niej od osoby która tam kiedyś pracowała zajmując się zciąganiem klientów z restauracji właśnie na dół do piwniczki na cygarka i koniaczek. Jest to piwniczka na Sławkowskiej pod Cyrano de Berjerac. O ceny cygar i jakość nie pytaj bo wtedy mnie to nie interesowało ale obawiam się że koszmarnie drogie.