Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować TUTAJ
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!

Cigar Aficionado
autologowanie:
Witaj na forum Cigar Aficionado! Aby uzyskać pełny dostęp zaloguj się lub zarejestruj.

Znalezionych wyników: 448
Cigar Aficionado Forum cygarowe
Autor Wiadomość
  Temat: El Comendante wraca do gry !
Klepitko

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 9211

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007   Temat: El Comendante wraca do gry !
Noi ciekawe który to już będzie z koleji sobowtór :mrgreen:
Swojądrogą jak wróci na 1 maja to im walnie 4h przemówienie - on takie lubi
  Temat: Samemu czy z kimś
Klepitko

Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 10843

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007   Temat: Samemu czy z kimś
Cygaro zdecydowanie wole zapalić w dobrym towarzystwie ale fajka tak absorbuje człowieka że jużtylko samotnie. Zresztą jak pale fajkę w towarzystwie to mówią że się wyłączam
  Temat: Muzyka do cygara
Klepitko

Odpowiedzi: 295
Wyświetleń: 125443

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007   Temat: Muzyka do cygara
Do cygara jazz nowoczesny
  Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki?
Klepitko

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 13030

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007   Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki?
No nie do końca nic mnie tak nie wnerwia jak tępa wyrzybarka czy obcinarka
  Temat: Dwa tytonie na raz? Czemu nie!
Klepitko

Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 11578

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007   Temat: Dwa tytonie na raz? Czemu nie!
A ja już dawno znam ten sposób i czasami efekty wręcz zaskakujące na plus. Trzeba tylko bardzo umiejętnie dobrać tytonie
  Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki?
Klepitko

Wyświetleń: 13030

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007   Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki?
To ja jeszcze dodam że bardzo przydaje się sprężynka wyrzucająca wyciętą część cygara a zdaje się nie wszystkie to mają
  Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!!
Klepitko

Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43477

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!!
No ja z chińskiego personelu medycznego to tak bardzo bym się nie cieszył bo tam jak potzreba wątrobe do przeszczepu to wykańczają na głowe a jak trzeba oko to walą w trzewia :mrgreen:
Klepitko

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!!
Jeśli chodzi o służbe zdrowia to pielęgniarki i lekarzy mają ściągać z Chin i Indi to czemuby nie budowlańców. No i spożycie ryżu w kraju wzrośnie :mrgreen:
Klepitko

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007   Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!!
barthez napisał/a:
Cytat:
Oj ostro chwycą za kieszeń

Chwycą, ale też co oczywiste sporo zarobimy, a jeśli chodzi o np. drogi i kolej to tak czy inaczej musimy je kiedyś zbudować...

Zgadza się chodzi głównie o tempo tych inwestycji. Obawiam się że bez bardzo głębokiego sięgania do kieszeni nasz budżet tego nie uciągnie w tak krótkim czasie
Klepitko

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007   Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!!
No skręt ze mnie to podobno już niezły jest. JA się tylko martwię zkąd weżmiemy na to kase bo unia i uefa za wiele nie da. Narazie to najlepiej z budżetu idzie nam finansowanie sanktuariów a boiska, drogi, cała infrastruktura nieżle będzie Nas kosztować. Oj ostro chwycą za kieszeń
  Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;)
Klepitko

Wyświetleń: 13297

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007   Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;)
Oczywiście z dopiskiem krótka seria admin i tylko dle koneserów
  Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Klepitko

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131587

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Śro 11 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Ja dzisiaj dostałem wielkie dzięki i zaraz posyłam dalej
  Temat: Noooo doooooobra...
Klepitko

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24994

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Śro 11 Kwi, 2007   Temat: Noooo doooooobra...
Ja nic nie chce sugerować ale są różne stany odmienne świadomości :mrgreen:
NO oczywiście wielkie gratki
Klepitko

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
JAk nęde miał napisze na priva
Klepitko

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
No to mówiszs i masz jak tylko dostane to Ci pośle
Klepitko

Josephros napisał/a:
jakby komuś nie sprawiło kłopotu to ja też bym poprosił :)

Jak tylko dostane a nie będziesz miał to nie ma najmniejszego problemu
Klepitko

skyhawk napisał/a:
Klepitko napisał/a:
Skyhawk masz już może filmik bo Kraków byłby Ci wdzięczny jakbyś go nam podesłał?

podobno do mnie idzie, jak dostane to dam znac i podesle.
pozdrawiam

Dzięki Vincent sam zaproponował i podeśle tak więc sprawa nieaktualna THX
  Temat: Śmieszne
Klepitko

Odpowiedzi: 2428
Wyświetleń: 622008

PostForum: Full offtopic   Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007   Temat: Śmieszne
No i jeśli chodzi o opis to napewno sąwyjątkowe :mrgreen:
Klepitko

PostForum: Muzyka / Film   Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007   Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar
Skyhawk masz już może filmik bo Kraków byłby Ci wdzięczny jakbyś go nam podesłał?
  Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
Klepitko

Wyświetleń: 40426

PostForum: Akcesoria   Wysłany: Pon 26 Mar, 2007   Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa?
Ja tam rozgrzewam trzymając cygaro blisko ognia ale nie w nim i rozgrzewa sie całkiem całkiem. Zjada tylko troche dużo gazu ale no cóżcoś za coś. Potem odpalanie metodą fajkową czyli wciąganie ognia do cygara a nie przypalanie i obracanie. Jak dla mnie tak jest ok

Strona 22 z 23
Skocz do:  
Strona ma charakter hobbystyczny i informacyjny. Przeznaczona jest dla osób powyżej 18 roku życia.

Palenie szkodzi zdrowiu!
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 8