| Autor |
Wiadomość |
Temat: El Comendante wraca do gry ! |
Klepitko
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 9211
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 Temat: El Comendante wraca do gry ! |
Noi ciekawe który to już będzie z koleji sobowtór
Swojądrogą jak wróci na 1 maja to im walnie 4h przemówienie - on takie lubi |
Temat: Samemu czy z kimś |
Klepitko
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 10843
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 Temat: Samemu czy z kimś |
| Cygaro zdecydowanie wole zapalić w dobrym towarzystwie ale fajka tak absorbuje człowieka że jużtylko samotnie. Zresztą jak pale fajkę w towarzystwie to mówią że się wyłączam |
Temat: Muzyka do cygara |
Klepitko
Odpowiedzi: 295
Wyświetleń: 125443
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Czw 26 Kwi, 2007 Temat: Muzyka do cygara |
| Do cygara jazz nowoczesny |
Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki? |
Klepitko
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 13030
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Wto 24 Kwi, 2007 Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki? |
| No nie do końca nic mnie tak nie wnerwia jak tępa wyrzybarka czy obcinarka |
Temat: Dwa tytonie na raz? Czemu nie! |
Klepitko
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 11578
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 23 Kwi, 2007 Temat: Dwa tytonie na raz? Czemu nie! |
| A ja już dawno znam ten sposób i czasami efekty wręcz zaskakujące na plus. Trzeba tylko bardzo umiejętnie dobrać tytonie |
Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki? |
Klepitko
Wyświetleń: 13030
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Nie 22 Kwi, 2007 Temat: Czym roznia sie od siebie wyrzynarki? |
| To ja jeszcze dodam że bardzo przydaje się sprężynka wyrzucająca wyciętą część cygara a zdaje się nie wszystkie to mają |
Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!! |
Klepitko
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 43477
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!! |
No ja z chińskiego personelu medycznego to tak bardzo bym się nie cieszył bo tam jak potzreba wątrobe do przeszczepu to wykańczają na głowe a jak trzeba oko to walą w trzewia |
Klepitko
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!! |
Jeśli chodzi o służbe zdrowia to pielęgniarki i lekarzy mają ściągać z Chin i Indi to czemuby nie budowlańców. No i spożycie ryżu w kraju wzrośnie |
Klepitko
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pią 20 Kwi, 2007 Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!! |
| barthez napisał/a: | | Cytat: | | Oj ostro chwycą za kieszeń |
Chwycą, ale też co oczywiste sporo zarobimy, a jeśli chodzi o np. drogi i kolej to tak czy inaczej musimy je kiedyś zbudować... |
Zgadza się chodzi głównie o tempo tych inwestycji. Obawiam się że bez bardzo głębokiego sięgania do kieszeni nasz budżet tego nie uciągnie w tak krótkim czasie |
Klepitko
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Czw 19 Kwi, 2007 Temat: Euro 2012: organizujemy mistrzostwa!!! |
| No skręt ze mnie to podobno już niezły jest. JA się tylko martwię zkąd weżmiemy na to kase bo unia i uefa za wiele nie da. Narazie to najlepiej z budżetu idzie nam finansowanie sanktuariów a boiska, drogi, cała infrastruktura nieżle będzie Nas kosztować. Oj ostro chwycą za kieszeń |
Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;) |
Klepitko
Wyświetleń: 13297
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Wto 17 Kwi, 2007 Temat: Admini nie kupują cygar! sami zwijają! ;) |
| Oczywiście z dopiskiem krótka seria admin i tylko dle koneserów |
Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
Klepitko
Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131587
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Śro 11 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Ja dzisiaj dostałem wielkie dzięki i zaraz posyłam dalej |
Temat: Noooo doooooobra... |
Klepitko
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24994
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Śro 11 Kwi, 2007 Temat: Noooo doooooobra... |
Ja nic nie chce sugerować ale są różne stany odmienne świadomości
NO oczywiście wielkie gratki |
Klepitko
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| JAk nęde miał napisze na priva |
Klepitko
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Sob 07 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| No to mówiszs i masz jak tylko dostane to Ci pośle |
Klepitko
|
| Josephros napisał/a: | jakby komuś nie sprawiło kłopotu to ja też bym poprosił |
Jak tylko dostane a nie będziesz miał to nie ma najmniejszego problemu |
Klepitko
|
| skyhawk napisał/a: | | Klepitko napisał/a: | | Skyhawk masz już może filmik bo Kraków byłby Ci wdzięczny jakbyś go nam podesłał? |
podobno do mnie idzie, jak dostane to dam znac i podesle.
pozdrawiam |
Dzięki Vincent sam zaproponował i podeśle tak więc sprawa nieaktualna THX |
Temat: Śmieszne |
Klepitko
Odpowiedzi: 2428
Wyświetleń: 622008
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 Temat: Śmieszne |
No i jeśli chodzi o opis to napewno sąwyjątkowe |
Klepitko
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Nie 01 Kwi, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Skyhawk masz już może filmik bo Kraków byłby Ci wdzięczny jakbyś go nam podesłał? |
Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa? |
Klepitko
Wyświetleń: 40426
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Pon 26 Mar, 2007 Temat: Żarowa czy najzwyklejsza gazowa? |
| Ja tam rozgrzewam trzymając cygaro blisko ognia ale nie w nim i rozgrzewa sie całkiem całkiem. Zjada tylko troche dużo gazu ale no cóżcoś za coś. Potem odpalanie metodą fajkową czyli wciąganie ognia do cygara a nie przypalanie i obracanie. Jak dla mnie tak jest ok |
| |