| Autor |
Wiadomość |
Temat: Etui |
Highlander71
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 17083
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 Temat: Etui |
Może wystarczy wsadzić tam jakieś cygaro - powiedzmy o miłym zapachu - i niech tam posiedzi. Coś jak z sezonowaniem humidora. Skóra nabierze zapachu cygara i już ....?
Kupuję przy następnej wypłacie!!!
O testach napisze jak już je uczynię.
Ewentualnie szklane tubki.
Pozdrawiam Hej |
Highlander71
|
| proforma napisał/a: | a ile chcesz je w tym trzymać żeby przeszły zapachy, to służy tylko do transportu |
Wyobraźmy sobie że posiadacz takowego etui jedzie autobusem np. do Bułgarii około 36 godzin nie licząc postojów na granicach - nie to żart ale tak czy owak jak ma coś przesiąknąć zapachem to zaraz przesiąknie. Dlatego pytam czy przypadkiem po kilku godzinach w wilgotnym klimacie jaki mamy ostatnim czasem w Polsce, cygara nie czuć skórą.
Już jakiś czas się nad tym zastanawiam, jak transportować cygara - ale żeby to było takie powiedzmy eleganckie - zresztą same cygara są eleganckie i noszenie ich w "pudełku na kanapki" to trochę nietakt.
Znów noszenie dwóch tubek to .... tak juz mam.
Metalowe etui taka "dwulufka" pod wzgledem zapachu ok ale znów pozostaje problem obijania sie cygar, o ile sie nie mylę tubka takowa jest w formacie churchil i coronka może sie tam troche poobijać. Oczywiście poddając to ektremalnym przypadkom. ale....
Skupmy się na skórzanych - czuć skórą czy nie ??? |
Highlander71
|
| A nie przechodzą zapachy skóry na cygara???( pomijając wynalazek z szklanymi tubkami ):cool1: |
Temat: Ulubione sporty Afficionado |
Highlander71
Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 64564
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 13 Sie, 2007 Temat: Ulubione sporty Afficionado |
| maciejslu napisał/a: | No to ja mam w ogóle głupio
Wędkarstwo - to nie dla każdego jest sport.
Tai-chi - to też nie dla każdego sport.
Szachy - to też niespecjalnie sport dla wielu.
Ale jeżdżę na rowerze (jak mam czas), na snowboardzie (jak jest śnieg), pływam (jak jest ciepło) i dużo spaceruję (jak mój pies ma chęć). |
Maćku ja teraz z innej beczki żeby nie szukać postów.
Napisałeś że Tai-Chi to nie sport dla każdego???
Dlaczego tak uważasz???
Ale nie w tym pytka: chodzi mi czy chodzisz do jakiegoś klubu Tai-chi czy sam się "wyginasz"
Może masz jakieś dvd, ja mam tylko VCD - z tai-chi chi kung o ile nie pokręciłem nazwy z chęcią bym "skonsultował" materiały, jak by coś to PW |
Temat: Popielnice cygarowe |
Highlander71
Odpowiedzi: 147
Wyświetleń: 121627
|
Forum: Akcesoria Wysłany: Sob 11 Sie, 2007 Temat: Popielnice cygarowe |
| Ola napisał/a: | Witam,
Mój Mężczyzna posiada takową i jak na razie nie zgłasza niedogodności z nią związanych Jak będzie w niej jakieś ciekawe (dla mnie zapachowo) cygaro to podeślę rzeczywistą fotkę
Pozdrawiam,
Ola |
Postaraj się o taką na dwa cygara i do dzieła ,koniecznie rzuć papierochy. Kobiecie nie ładnie z papierosem ale za to z cygarem.... wiem bo moja Żona "zawsze" zabiera mi cygaro żeby spróbować... ale co tam szkoda życia na czcze gadanie. Pozdrawiam Hej |
Temat: Puros Indios Roly Rothschild Maduro - aukcja |
Highlander71
Odpowiedzi: 45
Wyświetleń: 28990
|
Forum: Wysłany: Śro 08 Sie, 2007 Temat: Puros Indios Roly Rothschild Maduro - aukcja |
Jestem pod wrażeniem a przy okazji Twoich urodzin życzę :
humidora dużego,
cygara smacznego,
wiskacza starego
oraz seksu udanego ( oczywiście z Żoną)
i co by Ci nigdy tych rzeczy nie brakowało i żeby Cię żonka kochała.
Hej |
Temat: Śmieszne |
Highlander71
Odpowiedzi: 2428
Wyświetleń: 622089
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Wto 07 Sie, 2007 Temat: Śmieszne |
Z takimi dzieczętami można bez obawy po mieście wieczorem chodzić |
Temat: Ulubione sporty Afficionado |
Highlander71
Odpowiedzi: 131
Wyświetleń: 64564
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Śro 01 Sie, 2007 Temat: Re: Ulubione sporty Afficionado |
| Michal napisał/a: | | pepeel napisał/a: | Nie wierze, że wszyscy tylko siedzą w fotelach z cygarem i szklaneczka single malt |
Żeniby dlaczego masz nie wierzyć? Ja ze sportów uprawiam bieg do lodówki po piwo i... i to wszystko
...ale mam zamiar jezdzic na rowerze |
To daleko masz do tej lodówki
U mnie liczy się wszystko co zwiazane z wodą i górami, nic wyczynowo ale torchę popływać i pochodzić po górkach to dla mnie relax. |
Temat: Już godziny do urlopu. |
Highlander71
Odpowiedzi: 26
Wyświetleń: 17455
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 Temat: Już godziny do urlopu. |
| Do zobaczenia za dwa tygodnie . Pozdrawiam wszystkich i życzę każdemu z osobna zasłużonego wypoczynku. Hej |
Temat: Śmieszne |
Highlander71
Odpowiedzi: 2428
Wyświetleń: 622089
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 Temat: Śmieszne |
... a celnik do nich , palicie albo do kosza?...
a oni JARAMY!!! |
Temat: Nasze gabloty |
Highlander71
Odpowiedzi: 129
Wyświetleń: 62188
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 Temat: Nasze gabloty |
Moje autko już chyba wszyscy widzieli bo rozpętał sie temat dlaczego mam zamazaną tablice rejestracyjną A jest to Fiat Marea Weekend 1999 r. 1.6 100 KM |
Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
Highlander71
Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 131590
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Pią 13 Lip, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Dotarła. Jest już sklonowana , jutro wysyłka. Pozdrawiam |
Highlander71
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Śro 11 Lip, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Dziś nie dotarła , pewnie jutro będzie. Jesli dotrze w czwartek to w piątek wysyłam dalej. |
Highlander71
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| No problem, dawaj adres a napewno się nie zawiedziesz.... |
Temat: Zdjęcia Cigar Aficionados :) |
Highlander71
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 31941
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 Temat: Zdjęcia Cigar Aficionados :) |
Pierwsze zdjęcie 1992 rok , wejście do hotelu Kuban w Słonecznym Brzegu. Ten z lewej to właśnie ja i Punch w górnej kieszeni marynarki... ah... to były czasy
A to z 2001 Wiślaczek Country - festiwal takiej właśnie muzyki we Wiśle, fantastyczna impreza prawie jak Mrągowo tylko w górach
ale co to było za cygaro ... nie pamiętam |
Highlander71
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Wto 10 Lip, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Mateusz napisał/a: | | no to ja poprosze o jedna kopie tak jak napisalem mam potem mozliwosc przegrania i wyslania dalej |
Jak tylko otrzymam tę płytkę od Michała to Ci ją wyślę ok? Tylko adres wyślij na PW.Hej |
Highlander71
|
Forum: Muzyka / Film Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 Temat: Fabulous Story of The Cuban Cigar |
| Witojcie, kto ma niech podeśle, mogę zrobic kopię i dalej wysłać no problem. Sprzęt jest , czekam na jakieś info. Dzięki |
Temat: Się pochwale |
Highlander71
Odpowiedzi: 19
Wyświetleń: 13999
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 Temat: Się pochwale |
| Gratulacje.... |
Temat: Taaaaak to bylo..., czyli reportazyk ze slubu Michala |
Highlander71
Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 20920
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Pon 09 Lip, 2007 Temat: Taaaaak to bylo..., czyli reportazyk ze slubu Michala |
Fantastyczny reportaż, dowcipne komentarze , rewelacyjne zdjęcia. Michał mam nadzieję że Żona pozwoli Ci trzymać humka w tym miejscu w którym ma stać a nie na balkonie a tak po za tym nie jest tak źle prawda ??? Jeszcze raz gratuluje Tobie i oczywiście Twojej Małżonce. hej
PS. I jak pogoda nie lało??? |
Temat: Noooo doooooobra... |
Highlander71
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 24997
|
Forum: Full offtopic Wysłany: Sob 07 Lip, 2007 Temat: Noooo doooooobra... |
Michał mam nadzieje że jeszcze zdążysz to przeczytać:
bo potem to bedziesz miał tak jak my :
Dopiero teraz zauważyłem że trafiła Ci się niesamowita data 7.7.2007 WOW
urodziłem sie 7 - |
| |