|
Autor |
Wiadomość |
RafalW
Nowicjusz www.winohobby.biz

Wiek: 44 Dołączył: 28 Cze 2008 Posty: 140 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Śro 16 Cze, 2010 M U N D I A L 2010 !!!
|
|
|
Tematu chyba jeszcze nie było? Co to nikt nie ogląda????
Dla mnie to Mundial jakiś dziiiiiwny, faworyci całkowita porażka:
Urugwaj - Francja 0:0
Anglia - USA 1:1
Włochy - Paragwaj 1:1 - ten mecz to poprostu porażka dla włochów, piłka latała im gdzie chciała
Brazylia 2:1 ale to z kim z KoreąPółnocną, to że wygrali to jak dla mnie przypadek
Japonia - strzela gole
a teraz:
trwa mecz Hiszpania - Szwajcaria i co, Szwajcarzy na 28 minut przed końcem prowadzą 1 do 0, a przecież Szwajcarzy nigdy nie wygrali z Hiszpanią.
Jak Szwajcarzy wygrają dziś mecz to chyba cygara bedą wysprzedawac z 50% rabatem |
_________________ Akcesoria do wyrobu alkoholi domowych:
Drożdże gorzelnicze SpiritFerm
Gorzelniane Drożdże Gorzelnicze COOBRA |
|
|
|
 |
RafalW
Nowicjusz www.winohobby.biz

Wiek: 44 Dołączył: 28 Cze 2008 Posty: 140 Otrzymał 9 piw(a) Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
El Comandante
Ekspert Aficionado Administrator

Zaproszone osoby: 1
Obecności na FOSCA: 11
Wiek: 40 Dołączył: 14 Gru 2006 Posty: 2581 Otrzymał 185 piw(a)
|
|
|
|
 |
człekoupiór
Początkujący Aficionado siesta

Wiek: 31 Dołączył: 10 Wrz 2009 Posty: 453 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Płock/ Toruń
|
Wysłany: Śro 16 Cze, 2010
|
|
|
jak to mówią "Hiszpania gra dobrze, a przeciwnicy strzelają golę" ..i się znów sprawdziło... byle to tylko kiepski początek... |
_________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - E. Hemingway
 |
|
|
|
 |
Highlander71
Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler

Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 50 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1385 Otrzymał 478 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
|
|
|
|
I oby jak najwięcej niespodzianek - wtedy nie jest nudne , juz mam dość tych "gwiazd" piłki nożnej. Wczoraj strasznie mi Korei było szkoda bo zasłużyli na remis. Dziś nie miałem okazji zobaczyć porażkę Hiszpanów ale osobiście zawsze kibicuje słabszym tak mnie nauczyli Polscy piłkarze.
Liczę na nie brazylijsko-niemiecki-hiszpański-włoski-francuski finał . Reszta może grac w finale.
Pozdrawiam
H71 |
_________________ Pozdrawiam - Highlander71

|
|
|
|
 |
SzymonK
Aficionado

Obecności na FOSCA: 1
Wiek: 32 Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 551 Otrzymał 91 piw(a) Skąd: Kraków/Tarnobrzeg
|
|
|
|
Highlander71 napisał/a: | I oby jak najwięcej niespodzianek - wtedy nie jest nudne , juz mam dość tych "gwiazd" piłki nożnej. Wczoraj strasznie mi Korei było szkoda bo zasłużyli na remis. Dziś nie miałem okazji zobaczyć porażkę Hiszpanów ale osobiście zawsze kibicuje słabszym tak mnie nauczyli Polscy piłkarze.
Liczę na nie brazylijsko-niemiecki-hiszpański-włoski-francuski finał . Reszta może grac w finale.
Pozdrawiam
H71 |
A niespodzianki pewnie będą, bo na dzień dzisiejszy faworytów nie widać... Oczywiście Niemcy zagrali nieźle, ale jest jeszcze kilka rund do przebycia. Także też nastawiam się niespodziankę, głównie z udziałem afrykańskich drużyn i debiutantów na MŚ. |
|
|
|
 |
dymek
Początkujący Aficionado

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 38 Dołączył: 26 Sie 2008 Posty: 478 Otrzymał 100 piw(a) Skąd: IRL / PL
|
|
|
|
Strasznie słaby ten mundial, drużyny nic specjalnego nie pokazują. Oby zmieniło się to w ćwierćfinale |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
człekoupiór
Początkujący Aficionado siesta

Wiek: 31 Dołączył: 10 Wrz 2009 Posty: 453 Otrzymał 19 piw(a) Skąd: Płock/ Toruń
|
|
|
|
dymek napisał/a: | Strasznie słaby ten mundial, drużyny nic specjalnego nie pokazują. Oby zmieniło się to w ćwierćfinale |
Urugwaj dziś ładnie grał...i nie mówie tu tylko o wyniku.. mi sie mecz podobał.. trzymał w napięciu z resztą jestem wielkim fanem południowoamerykańskiego footballu i licze na finał latino (Argentyna-? (Urugwaj/Chile)) ale to tylko marzenie pewnie |
_________________ "Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami." - E. Hemingway
 |
|
|
|
 |
|