Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrowaćTUTAJ Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-) Rejestrując się na forum uzyskujesz m.in. rabaty na cygara u forumowych partnerów (sklepy cygarowe). Zapraszamy!
Obecności na FOSCA: 12
Wiek: 34 Dołączył: 19 Sie 2007 Posty: 790 Otrzymał 299 piw(a) Skąd: Pabianice
Wysłany: Pią 18 Sty, 2013 Jak nam misza67 wyrósł na ciekawego blogera:)
Zapewne kilku z Was pamięta naszego forumowego i niestety już nieaktywnego kolegę znanego jako misza67. Ten oto człowiek ugościł nas w swoim lokalu w Kielcach podczas kameralnej, ale zarazem fenomenalnej FOSCA IV. I o ile misza67 nie pisuje u nas, choć na prawdę dobrze to robił, pisuje aktywnie w innym miejscu. Prowadzi jeden z największych, a może i największy z blogów o tematyce kulinarnej. Nie opisuje jednak żadnych restauracji a la Gessler, lecz po prostu miejskie żarcie. Je, nie tyje i cieszy się życiem oraz smakami. Postanowiłem zainteresować Was jego blogiem, tym bardziej, że sami możecie przesyłać tam recenzje. Im więcej, tym lepiej. Liczą się tak pozytywy, jak i negatywy, bo przecież trza ludzi ostrzec, że gdzieś jeść się nie powinno Dodatkowo Michał, znany obecnie jako Żorż Ponimirski ma swój kącik w Metro należącym do GW. Znać, że troszku znaczy w świecie fast foodo żerców.
Wysłany: Pią 18 Sty, 2013
Oddał się prowadzeniu gastronomi i pisaniu. Pisanie idzie mu świetnie, a w gastronomi ponoć również sobie bardzo dobrze radzi. Ma dryg do gotowania i jedzenia
Wysłany: Pon 21 Sty, 2013 Michał rusza z StreetFood TV !
Michał rusza właśnie z projektem StreetFood TV. Zobaczcie na jakość filmiku, poziom montażu oraz jak fajnie realizują to tematycznie. Odcinek ten jest pilotażowy, ale jak można poczytać, będzie tego znacznie więcej:)
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 49 Dołączył: 03 Maj 2008 Posty: 265 Otrzymał 22 piw(a) Skąd: Kielce
Wysłany: Pon 25 Mar, 2013
Gwoli ścisłości: tylko piszę. Pub spalił się 2 lata temu, teraz po remoncie prowadzą go moi koledzy, w zupełnie innym duchu. Mnie na prowadzenie gastronomii juz nikt nie namówi raczej - wolę stać z drugiej strony baru
_________________ - "A dlaczego ty pijesz wuju?"
- "Żeby się wyrobić dramatycznie. Żeby wprowadzić w życie elementy baśniowe."
Highlander71 Ekspert Aficionado The Thirsty Traveler
Obecności na FOSCA: 9
Wiek: 50 Dołączył: 19 Cze 2007 Posty: 1386 Otrzymał 482 piw(a) Skąd: Leszczyny, Polska
Witaj Michał, jakże dobrze Cię znów czytać i widzieć dzięki Arkadiuszowi który Cię wyśledził.
Mam nadzieję , że spotkamy się na Fosca? Pozdrów Szanowną Małżonkę.
Highlander71 napisał/a:
Witaj Michał, jakże dobrze Cię znów czytać i widzieć dzięki Arkadiuszowi który Cię wyśledził.
Mam nadzieję , że spotkamy się na Fosca? Pozdrów Szanowną Małżonkę.
H71
Iza Cię pozdrawia, pozdrawia również całe forum
_________________ - "A dlaczego ty pijesz wuju?"
- "Żeby się wyrobić dramatycznie. Żeby wprowadzić w życie elementy baśniowe."
Witaj misz67 będę mało skromny i powiem że dzięki Tobie udało się odkryć w stolycy kilka bardzo przyjemnych knajpek hamburgero podobnych.
Przyjemnie się czyta i ogląda Twoje relacje. Oby tak dalej.
_________________ Marcin
"Z całą szczerością wyznaję, że cygaro to jedna z największych pociech w mym życiu-nie narzuca swojej kompanii, łagodnie pobudza, delikatnie znieczula i jest spoiwem przyjaźni".- William Thackeray
Widze ze w pilocie moje rodzinne Kielce VooDoo z tzw okresu przedgesslerowskiego! Dawno nie bylem juz w Polsce czy ktos wie jak tam smakuja burgery teraz?
Wysłany: Sob 11 Maj, 2013
lunka01 napisał/a:
Widze ze w pilocie moje rodzinne Kielce VooDoo z tzw okresu przedgesslerowskiego! Dawno nie bylem juz w Polsce czy ktos wie jak tam smakuja burgery teraz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum